Qui som?

Reparació de televisors, antenes TDT, antenes satèl·lit, telefonia fixa, sistemes de vídeo vigilància, càmeres, consoles, equips de HI-FI, sonorització, vídeo porters, control d’accessos, electro veterinària, màquines recreatives-arcade, domòtica, xarxes, impressores 3D, màquines CNC, domòtica.

Fundada el 1967, com a taller de reparació de televisors i posteriorment també com a taller de reparació d’antenes, hem anat ampliant el nostre servei d’assistència tècnica.

Actualment el nostre servei d’assistència tècnica, instal·lació i reparació a domicili, inclou servei en taller amb pressupostos sense compromís.

En els últims anys, s’han incorporat a la nostra empresa noves tecnologies, càmeres de vídeo vigilància amb accés al mòbil, alarmes també amb accés al movil, i sistema de seguretat per boira «fum blanc».

Los comentarios están cerrados.